Aviva módszer
Szolgáltatás

Aviva módszer: online torna a karantén alatt

2020-05-09

Kemény időket élünk, hiszen a koronavírus terjedésének megakadályozása érdekében életbe léptetett kijárási korlátozás negatív hatásait mindenki érzi. Amikor az ember otthon ragad, akkor még fontosabb, hogy tudatosan figyeljen az egészségére (forrás: valtozasmuhely.hu). Sokan kipróbálnak ebben a nehéz periódusban különféle mozgásformákat, például fitneszkerékpárt vásárolnak, online bemutatott tornagyakorlatokat végeznek stb. Persze semmi sem hasonlítható a szabad levegőn történő mozgáshoz, a régi életünkhöz.

Most itt van az Aviva módszer, aminek számos jótékony hatása van a szervezetre nézve! Először is, hozzájárul a hormonális egyensúly kialakításához és megtartásához, a pajzsmirigy működésének optimalizálásához, de fokozza a termékenységet is, valamint nőgyógyászati problémák, miómák, ciszták szimptómáinak enyhítésére szintén kiváló. Annál is inkább érdemes az Aviva metódust alkalmazni az egészségi problémák esetén, mivel a jelenlegi helyzetben nem tanácsos és nem is mindig kivitelezhető a szakorvoshoz történő látogatás.

Ugyanakkor az Aviva szisztéma nemcsak a nőknek, hanem a férfiaknak is segít. Például remekül kezelhető ezzel a típusú tornával a prosztata megnagyobbodás, aminek hátterében az elégtelen vérellátás, a kötőszövet gyengesége és az életkorral járó hormonális változások állhatnak. Gyógyszeres vagy műtéti kezeléssel a kellemetlen tünetek enyhíthetőek, viszont ezek mellékhatásokkal járhatnak, ami az életminőség romlásához vezetnek.

Az Aviva torna tornagyakorlatokból, helyes légzés és testhasználat oktatásából álló komplex rendszer, ami természetes módon kezeli, illetve megelőzi a prosztata megnagyobbodást. Ezek a gyakorlatok megtanítják a rejtett izmok használatára, ami nagyon fontos a gyenge kötőszövet esetében. A hormonális egyensúly egy bizonyos kor felett a férfiak esetében is ugyanúgy felborulhat, mint a nőknél. Az Aviva torna ezekre a problémákra is ideális és a rendszeres alkalmazásával a kellemetlenségek eltűnhetnek. Még több információt lehet találni erről a valtozasmuhely.hu weboldalon.