Vászontáska nyomtatása
Szolgáltatás

Szakemberek dolga a vászontáska nyomtatás

2020-05-06

Minden cég, amelyik igenis komolyan veszi a marketinget és a PR-t, tisztában van azzal, hogy a rendezvényeken, bemutatókon mennyire fontos szerepet játszanak a legkülönfélébb ajándéktárgyak. Náluk már a rendezvényszervezés elején a tennivalók listájának elejére kerül a golyóstoll emblémázás, hiszen ez a mai napig az egyik leghatékonyabb reklámtárgy, ami a legegyszerűbben továbbítja az adott vállalkozás üzenetét.

A golyóstoll emblémázás mellett, természetesen érdemes elgondolkozni az esernyő, irattartó mappa, sátor, bögre, üvegpohár, műanyag pohár, papír pohár, kulacs, korsó logóval, mottóval való ellátásán. Minden attól függ persze, hogy az adott vállalkozás milyen területen tevékenykedik, miről is szól a rendezvény és mik a marketing célok. A golyóstoll emblémázás nagymestere az A.A. Miller cég, amelyik mindig is arra hajt, hogy a legegyedibb megrendeléseket is a legrövidebb határidővel teljesítse, a lehető legmegfelelőbb áron.

A golyóstoll emblémázás itt azért nem kerül sokba, mert a nyomda a legmodernebb technológiákat, eljárásokat és eszközöket alkalmazza, amelyekkel nem csupán gyorsabb, de bizony olcsóbb és környezetbarát a munka. A tapasztalt csapatra a vászontáska nyomtatás esetében is teljes mértékben lehet számítani. A több mint két évtizedes rutinnal a hátuk mögött, a profik a legsajátosabb igényeket is teljesítik, legyen szó kis vagy épp nagy példányszámról. Sőt, abban az is esetben is rendelkezésre állnak a szakértők a vászontáska nyomtatás szolgáltatással, ha a megrendelőnek nincs ilyen kelléke.

Ekkor a cég elküldi saját termékeinek a katalógusát és a kliens simán kiválaszthatja azt, amit akar. A vászontáska nyomtatás szitanyomással történik. Azért választják ezt a kollégák, mert ennek a végeredménye egy tartós, UV-álló eszköz. A munkatársak a munkájuk során első helyre helyezik a környezetbarát, egészségre nem káros alapanyagok felhasználását. A vászontáska nyomtatás tehát ilyen téren is kifogástalan. Aki még többet akar megtudni erről, az jól teszi, ha még ma ellátogat az aamillernyomda.hu internetes oldalra és alaposan szétnéz a kínálatban.