dab szivattyú
Vásárlás

A megbízható Dab szivattyú termékcsalád

2023-01-23

Vannak olyan berendezések a háztartásunkban, amiknek a használata olyan természetes, hogy csak akkor vesszük észre a hiányukat, ha valamilyen oknál fogva nem állnak a rendelkezésünkre. Ilyen nélkülözhetetlen berendezések a szivattyúk, amelyek nélkül nem folyik a víz a csapból, nem melegítenének a radiátorok, de a kertünket sem tudnánk az éltető vízzel locsolni vagy egy esetleges csőtörés esetén vízteleníteni a pincét.

Az arra alkalmas szivattyú használható olyan esetekben is, amikor a vízvezeték rendszerben nincs megfelelő víznyomás, de a tűzvédelem területén is fontos szerepet kapnak ezek a berendezések. A Dab szivattyú számtalan típusa elérhető az eszivattyu.hu weboldalon.

A Dab ásott kút szivattyú például egy magas minőségéről ismert, ásott kutakba, vízaknákba, illetve tartályokba vízszintesen, illetve függőlegesen telepíthető berendezés. Az oldalon megvásárolható Dab szivattyú elérhető még búvár-, keringető és szennyvíz kategóriában is. Így mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő Dab szivattyú típust.

Hol használható a fúrt kút szivattyú?

Az ideális szivattyú kiválasztásához két alapvető szempontot kell mérlegelni. Az egyik tényező, ami alapján szivattyú típust választunk, hogy honnan kell a vizet kiemelni, a másik, hogy mekkora vízmennyiséget szeretnénk megmozgatni és mekkora nyomásra van szükségünk. A fúrt kutakhoz mindenképp olyan szivattyúra van szükség, amely alkalmas az alámerülésre, és úgy nyomja a felszínre a vizet.

A fúrt kút szivattyú, más néven búvárszivattyú egy hermetikusan zárt rendszer, amely két részből, a motorból és a hidraulikából épül fel. Olyan fúrt kutaknál használható eredményesen, ahol a víz szintje kilenc méternél magasabban van.

Behelyezésnél fontos odafigyelni arra, hogy a maximális merítési mélység alá ne kerüljön a szerkezet, mert az végleges meghibásodással járhat. A fúrt kút szivattyú megvásárlása mindenképp ajánlott energiatakarékossági és környezetvédelmi okokból, továbbá az egyszerű és megbízható működése miatt, garantáltan jó befektetés hosszútávon.