Honeywell Evohome szet
Vásárlás

Honeywell Evohome szett a kényelem megteremtéséhez

2023-01-26

Amikor a lakás fűtésszabályozása kerül előtérbe, akkor a kényelem csak az érem egyik oldala. A másik az energiahatékonyság. Már nem kell ezeket elválasztani egymástól, mert a Honeywell Evohome szett egyszerre nyújtja mindkettőt. A komplex rendszer révén, már több mint egy zónaként kezelhető a lakás, ezért mindig ott és akkor lehet kellemesen meleg, ahol arra szükség mutatkozik.

A fő jellemző, hogy a legtöbben napközben csak keveset tartózkodnak otthon, hiszen általában a munkahelyükön vannak. Amennyiben a család többi tagja sincs odahaza, akkor felesleges teljes kapacitáson járatni a kazánt. A Honeywell Evohome szett gondoskodik róla, miszerint hazaérkezve kellemes hőmérséklet uralkodjon.

Indulás előtt mobilról indítható el a fűtés vagy beállítható heti program, ami megfelel az igényeknek. A rendszer már hőszivattyúval is kompatibilis, ezért a téli hidegek után, a nyári, forró időszakban ugyanúgy alkalmazható. A Honeywell Evohome szett kiváló befektetés. Gyorsan visszahozza az árát és olyan körülményeket teremt, amiben öröm lesz élni.