bevásárlókocsi ára
Vásárlás

A bevásárlókocsi ára jutányos és költséghatékony

2023-02-25

Praktikus és kényelmes megoldás, ha a boltokban megvásárolt dolgainkat hazahúzzuk és nem cipeljük. Egy bevásárlókocsi ára sokszorosan megtérül, ha figyelembe vesszük a váll-, nyak- és hátfájást, amit okozhat a folyamatos cipekedés. Ez a hasznos szállítóeszköz jelentős mértékben könnyít a mindennapok terhein, igencsak hatékony segítség a bevásárlások során.

A taskam.hu webáruház különböző kialakítású és méretű modelleket kínál. A termékek stabil váza biztosítja a strapabírást, a kerekek pedig gördülékennyé teszik az eszköz használatát. A háromkerekes változat előnye, hogy a járdaszegélyeken és a lépcsőkön is zökkenőmentesen át lehet húzni anélkül, hogy felemelnénk a szerkezetet.

A 2 nagy kerékkel ellátott modelleket szintén könnyűszerrel lehet tolni-húzni. A dizájnos külsejű táskák tépőzárral vannak rögzítve a vázhoz, így egyszerű lecsatolni, kimosni. Tekintettel arra, hogy milyen anyagból készült, milyen típusú és méretű, mindegyik bevásárlókocsi ára kedvező, megfizethető és hasznos befektetés.