viblance granola
Vásárlás

Viblance granola, amivel jól indul a reggel

2021-08-03

Végre egy tökéletes reggeli felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt! A Viblance granola jól passzol bármilyen más gluténmentes élelmiszerhez és önálló snackként is fogyasztható. A ropogós, édes és aromás finomság amellett, hogy feltölt energiával, lehetővé teszi azt is, hogy legalább 3 órán át ne gondoljunk az evésre.

Amint tudjuk, sajnos nem minden granola egyformán hasznos a test és az alak számára. Azok, amelyeket a szupermarketekben látunk, gyakran tartalmaznak cukrot és glutént. Természetesen a glutén nem árt mindenkinek és nem kell félni tőle. De ha valamilyen oknál fogva nem ehetünk glutént, a Viblance granola siet a megmentésünkre. Ezek a termékek nagyon népszerűek mind a kisgyermekek, mind a felnőttek körében.

Ráadásul a vegánoknak, valamint mindenkinek alkalmas, aki betartja az egészséges étrenddel kapcsolatos elvárásokat. A Viblance granola nagymennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz. Az otthoni reggelin kívül, az irodába vagy az útra is magunkkal vihetjük, de akár a gyermek ételdobozába is betehetjük az iskolába.