balatoni szállás kutyával
Szolgáltatás

Balatoni szállás kutyával, megannyi programmal

2021-08-22

Rengeteg kutyagazdi nyaralási célja Magyarország legkedveltebb, legtöbbet látogatott tava. Lehet, hogy régen ezt nagyon nehezen lehetett összehozni, azonban mostanság balatoni szállás kutyával is igazán egyszerűen foglalható. A Fonyódon található kutyastrand már közel 6 éve üzemel. A kikötő melletti területről van szó, ahol az ebek és a gazdik is jól érezhetik magukat.

A balatoni szállás kutyával tehát könnyedén elérhető és garantált a gondoktól mentes relaxálás. Ehhez hozzátartozik az is, hogy 2019-ben 3 alkalommal rendezték meg a Fonyódi Kutyás Strandon a Dog Beach fesztivált, ami hihetetlen nagy sikert aratott. Megannyi program közül válogathattak a látogatók. A balatoni szállás kutyával tehát olyan programokat is tartogat, amiknek egyszerűen nem lehet nemet mondani.

Lehet itt jelentkezni a kutya úszóversenyre, megízlelhető számos hideg fogás és még szörfözni is lehet a négylábú kedvenccel. Az interaktív programok mellett, előadások a felelős kutyatartásról és trénerek bemutatói színesítették a fesztivál programkínálatát. A balatoni szállás kutyával gyalogosan is könnyen megközelíthető.