szellőző ventilátor
Vásárlás

Szellőző ventilátor a jó közérzetért

2022-10-03

Otthonunk megfelelő szellőztetése nemcsak a biztonságunk, de a közérzetünk szempontjából is fontos. Az ajtók és ablakok nyitása mellett, kádajtóval, ajtóra szerelhető szellőzőráccsal, légbevezetővel vagy ventilátorral juttathatjuk friss levegőhöz a helyiségeket. Hatékony megoldást jelenthet a zsalus szellőző ventilátor.

A vízszintes rácsozattal ellátott eszközt a levegő áramlása működteti. A zsaluknak köszönhetően, a friss levegő befelé tud áramolni, de kifelé már nem. Léteznek kézi vagy automatizált működtetésű szellőző ventilátorok is. Az automata változatoknál motor szabályozza, hogy mennyi ideig legyen nyitva a zsalu. Míg az ajtókon és ablakokon történő átszellőztetés hamar ismétlést kíván, mert csak átmeneti megoldás, ellenben a szellőző rendszerek folyamatosan biztosítják a levegő cseréjét.

A háztartási szellőző ventilátorok változó méretben, színben és formában kaphatóak, így minden otthon megtalálja az ideális darabot. A legtöbb szúnyoghálóval felszerelt. A friss levegő fontos, szükséges a jó közérzethez és a tiszta gondolkodáshoz is.