szekcionált garázskapu elemek
Szolgáltatás

A szekcionált garázskapu elemek előnyei

2022-10-09

Helytakarékos, praktikus garázskaput keres? Akkor a szekcionált garázskapu elemek között érdemes nézelődnie, amelyekből az Ön igényeinek megfelelően állíthatja össze. A szekcionált garázskapu előnye, hogy kompakt szendvicspanelekből áll, és szinte bármekkora méretben, egyénre szabott, dekoratív borítással is rendelhető.

A garázskapu elemek összeszerelése biztonságos vasalattal történik. Ha a Turbo Pegazus Kft-től rendel, nem kell aggódnia amiatt, hogy nem találja meg a hozzá illő alkatrészeket. Nálunk ugyanis minden van, amire csak szükség lehet egy szekcionált garázskapu felszereléséhez. A szekcionált garázskapu elemekből készült kapu időtálló, csendesen és megbízhatóan működik és kifejezetten helytakarékos.

A kapu ugyanis felfut a garázs plafonjára, és ezért nem foglal plusz helyet, mint például a jobbra, balra vagy felfelé nyíló kapuk. A szekcionált garázskapuk népszerűségének titka, hogy választható méretben, többféle színben, ablakkal vagy ablak nélkül is rendelhetőek.

A lehetőségek tárháza széles. Ráadásul, ezek a garázskapuk biztonságosak és jó hangszigetelő, illetve hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. A szekcionált garázskapu elemek beszerezhetőek a Turbo Pegazus Kft-nél, személyesen a mikepércsi telephelyünkön, vagy vegye fel a kapcsolatot online, esetleg telefonon szakértő kollégánkkal.