kosárcipő
Vásárlás

Strapabíró és kényelmes kosárcipő

2021-12-03

Bár hazánkban az egyik leginkább kedvelt sportág a foci, azért vannak más csapatsportok is, amelyek népszerűek. A kosárlabda szintén ide tartozik, amihez kellő ügyességre van szükség. Ha tehát ebben a mozgásformában gondolkodunk, akkor megéri olyan kosárcipő beszerzésére összpontosítani, ami egyértelműen támogatni tudja a teljesítményünket.

Az ideális viseletnek köszönhetően, sokkal többet hozhatunk ki magunkból, mint annak hiányában. A testünket gyakran komolyan megterhelik a hirtelen mozdulatok, ezért aztán gondoskodjunk róla, hogy megelőzésre kerüljön a sérülés a Nike Zoom Freak 2 kosárcipő jóvoltából!

A hagyományos nyelves és fűzős kialakítás mellett, a Zoom Air párnázás és a puha, dinamikus hab kombinációja a lábfej elülső részén elnyeli a felesleges rezgéseket és segíti a gyorsaságot. A fröccsentett TPU rész a technikás mozdulatsorok kivitelezését hivatott támogatni. A kosárcipő igyekszik stabilizálni a lábfejet, ezzel is elejét véve az esetleges baleseteknek. Professzionalizmusból és hatékonyságból egyértelműen jeles ez a lábbeli.