Bautool csempevágó
Vásárlás

Roppant praktikus a Bautool csempevágó

2020-05-17

Amikor végre megvan a tökéletes csempe a konyhába és a fürdőszobába, azután kezdődik el igazán csak a munka. A burkoláshoz a szakembereknek szükségük van a ragasztó mellett egyéb eszközökre is. Ekkor nem hiányozhat a Bautool csempevágó, amivel a kényesebb helyekre méretre lehet vágni a csempét.

Nyilván a burkolólap egyéb eszközökkel, mint például flex-szel vagy épp elektromos fűrésszel nem vághatóak szépen és biztonságosan. Persze a minden szempontból ideális burkolólap kiválasztása sem egyszerű feladat, mivel ez a döntés hosszútávra szól, és nem lehet évente lecserélgetni, ha nem tetszik az már vagy megunta azt az ember. Az egész csere nagy munkával járna, hiába adott a Bautool csempevágó, amivel könnyebb dolgozni. 

Miért is annyira fontos szerszám ez? Nos, amikor elkezdődik a darabok felragasztása, egyből rájön az ember, hogy bizonyos darabok nem fognak illeszkedni egyes helyekre, például a sarkokba. Ekkor kell ezeket méretre vágni. A Bautool csempevágó segítségével könnyedén megoldható ez a munkarész. Azzal minden szakértő tisztában van, hogy a Bautool csempevágó hiányában nem igazán lehet darabolni.