hair transplant clinic
Szolgáltatás

Hair transplant clinic szakavatott személyzettel

2020-05-17

Bolygónkon egyre jobban virágzik a betegturizmus. A hair transplant clinic igényes esztétikai kezeléseket biztosít a helyieknek, valamint azoknak az embereknek, akik az intézménybe a világ valamelyik sarkából érkeznek.

Azok között, akik megfizethető orvosi szolgáltatásokat keresnek és olyan kezeléseket szeretnének kapni, amelyek megfelelnek az egészségügyi ellátás szigorú előírásainak, népszerű választás a hajbeültetés. A hair transplant clinic teljes körű szolgáltatásokat nyújt. Angol és más idegen nyelven beszélő koordinátoraink mindenkinek segítséget nyújtanak, aki hozzánk érkezik. Sokan fordulnak hozzánk a hajhullás kezelése végett és mi a legjobb orvosokat, magas színvonalú ellátást nyújtunk nekik.

A FUE módszer során a fej hátoldalán lévő hajat leborotváljuk, ami lehetővé teszi az orvosnak, hogy a tüszőket szedjen ki a fejbőrből. Az eljárás elvégzése több órát vesz igénybe a hair transplant clinic munkatársaitól és a hajátültetés területe egy ideig duzzadt marad, ami teljesen normális.