online edző
Szolgáltatás

Rengeteget segíthet az online edző

2023-03-03

Sokan vannak közöttünk, akiknek egyszerűen nincs idejük fitneszterembe vagy edzésekre járni, viszont nekik is szükségük van megfelelő mozgásra ahhoz, hogy fitten tartsák magukat. Szerencsére, az edzesekblankaval.hu weboldalon olyan online edző ismerhető meg, akitől többféle mozgásformát is elsajátíthatunk. A szakember igény szerint személyre szabott online edzést is tart, azonban annak sem kell lemondania a mozgásról, aki nem ilyet szeretne. Hétfőn, pénteken tartásjavító tornát, body art edzést tart.

Az online edző a hétből 2 napon is ingyenes órákkal kedveskedik az egészségtudatos vendégeinek, kedden nyújtást, csütörtökön pedig 60 perces hengerezést tart. Aki személyre szabott edzést szeretne, annak tudnia kell, hogy a közös munka elkezdése előtt szükség van egy állapotfelmérésre. Ez pár méréssel, beszélgetéssel zajlik, amikor tisztázásra kerül, hogy melyek a korrekcióra szoruló területek. Az online edző az állapotfelmérést teljesen ingyen végzi. Ezt követőn elkezdődhetnek az edzések.

Igen hatékony a body art torna

A tökéletes testtartás érdekében, a szakemberek kidolgoztak olyan edzéseket, amelyek során olyan izmokat is átmozgathatunk, amelyeket kevés dologgal tudnánk fejleszteni. Például a body art torna nagyon jó hatással van a testtartásunkra. Van ebben a mozgásformában valami, ami egyedülállóan hatékonnyá teszi, vagyis a polarizáció. Gyakorlás közben ez a tréning ellentétpárokat állít, mint a yin és a yang. Ez folyamatosan jelen van, egyfajta szépséget és teljességet ad. A body art torna növeli a tudatosságot, az erőt, a hajlékonyságot, közben pedig a tartásjavító tulajdonsága hihetetlenül nagy.

A szakértő segítségével könnyen megtanulhatóak ezek a mozdulatok szerdánként 18.30, vasárnaponként 09.00 órától. Számtalan előnye van ennek az edzésformának, sok érdekes információt találunk erről a weblapon. A tájékozódás után ugyancsak a portálon lehet jelentkezni a body art torna edzésekre. Remek opció az otthonunk kényelmében rendszeresen tornázni és visszanyerni a valaha volt tökéletes testtartásunkat.