automata öntözőrendszer
Szolgáltatás

Professzionális gyepgondozást kínál az automata öntözőrendszer

2020-02-19

A gyep locsolására szolgáló modern eszközök nemcsak hatékonyak, de a használatuk is nagyon kényelmes. A teljes mértékben automata öntözőrendszer a talajba van elhelyezve, és csak az öntözéskor emelkedik ki onnan. Tehát soha nem fog megbotlani benne, és nem zavarja majd a fűnyírást sem.

A csöveket 40 centiméter mélyre fektetik, így a locsoló berendezés egyáltalán nem rontja el a zöldterület megjelenését. A beépített vízkapcsolók lehetővé teszik a mini mosók csatlakoztatását és a mesterséges tavak szökőkútjainak feltöltését.

Az automataontozorendszeres.hu csapata évek óta sikeresen végzi az alábbi munkafolyamatokat az automata öntözőrendszerek telepítése során: tervezés (beleértve a tervrajzokat, valamint a felhasznált anyagok és a nyújtott szolgáltatások költségeit), építés és szerelés (magába foglalja a locsoló berendezés összeszerelését és telepítését, az öntözők és szivattyúk felszerelését, a vezérlőkábelek lefektetését és csatlakoztatását) és üzembe helyezési ellenőrzés (az automata öntözőrendszer anyag- és szerelési hibáinak azonosítása céljából hajtjuk végre).

A tájrendezés területén végzett munkáink során számos kihívással szembesültünk, így ha úgy dönt, hogy kapcsolatba lép velünk, magasan képzett szakemberek csapata, valamint világos és értelmezhető kertépítés árak állnak a rendelkezésére! Minden zöldterület kezelési projekt egyedi.

Munkánk során arra törekszünk, hogy olyan unikális helyszíneket hozzunk létre mindenkinek, amelyek életre keltik a természet szépségét és élő energiáját. Magabiztosan kijelenthetjük, hogy a képzett tájépítészeink készen állnak az ügyfelek kívánságainak megvalósítására, valamint hogy az elképzeléseiket egy csodálatos díszkert formájában váltsák valóra.

A kertészeink tapasztalt csapata ésszerű kertépítés árak mellett gondoskodik a zöldterületek utógondozásáról és arról, hogy azok sok évig megőrizzék az eredeti megjelenésüket. Számos sikeresen végrehajtott nagyszabású projektünk van, amelyekkel közelebbről megismerkedhet, ha felkeresi az automataontozorendszeres.hu weboldalon található fotógalériát.