Zászló nyomtatás
Vásárlás

A zászló bolt megannyi produktuma

2020-02-16

Akinek szüksége van különféle, egyedi reklámeszközökre vagy épp nemzeti zászlókra, az nyugodtan fordulhat a Hungaro Dekor céghez. A digitális textil nyomtatás az egyik legtöbbet igényel szolgáltatás itt, hiszen a szakemberek még a kisebb darabszámú megrendeléseket is nagyon rövid határidővel vállalják. Az eljárást azért éri meg választani, mert a kliens kívánságának megfelelő egyedi darabokat gyorsan és kiváló minőségben készítik el a szakik, akik nem mellesleg évek óta ezzel foglalkoznak.

Ez pedig azt jelenti, hogy a textil nyomtatás munkát olyan munkatársak végzik, akik rutinosak, tapasztalak és a technika a kisujjukban van. A textil nyomtatás megkövetel egy speciális gyártási folyamatot. A nyomtatási előkészületek után, a motívumot közvetlenül a zászló anyagára nyomtatják a kollégák. Ezzel a sajátos technikával 200 cm széles és 1000 cm hosszú nyomatot is lehet készíteni.

A textil nyomtatás maximális felbontása 720 dpi lehet. Ez pedig azt jelenti, hogy a komolyabb raszteres képeket is optimálisan meg lehet jeleníteni a legkülönfélébb matériákon. A színek erősségét utókezeléssel tudják garantálni a szakértők. Nem mellesleg a Hungaro Dekor egy zászló bolt is egyben, ahol nagyon sok fajta zászlót lehet beszerezni. Itt a rendelés direkt a raktárról is megtörténhet. A termékfelhozatalba tartozik a magyar nemzeti zászló, csíkokból varrt, illetve címeres kivitelben, az EU zászló, a gyászzászló, a megannyi zászlótalp, kellék és súly.

A zászló bolt legtöbbet igényelt produktumai mindenképp a nemzeti asztali zászlók. Az EU tagállamok zászlói, illetve más, gyakrabban kért nemzetek zászlók is megvehetőek itt. A zászló bolt munkatársait gyakran azért keresik fel a vevők, mert szükségük van a varrott nemzeti lobogókra. Ha valaki olyan, csíkokból varrható modellt szeretne, ami nincs raktáron, azt nagyon gyorsan, mindössze egy-két napon meg is csinálják a kért terméket a kollégák. Ez a vállalat a világ minden egyes nemzetének grafikájával rendelkezik. Ezért sem kell, hogy az ügyfél elküldje a mintákat, motívumokat.