felmosó fej
Vásárlás

Nem hagy csúnya foltokat a felmosó fej

2023-04-12

Akár szőnyeg, akár parketta vagy csempe a padlóburkolat az otthonainkban, a rendszeres karbantartás hozzájárul a hosszú élettartamához és szép megjelenéséhez. A porszívó, a rongy, a hagyományos seprű és lapát, valamint a felmosó fej mellett, mivel érdemes felszerelkezni, hogy a padlóápolás még hatékonyabb legyen?

Ma már léteznek olyan speciális tartozékok, amelyek egyszerűen csatlakoztathatóak egy kompatibilis teleszkópos rúdhoz. Ezekkel hatékonyan eltávolíthatjuk a felesleges vizet a megtisztított felületekről.

A felmosó fej fa- és faalapú anyagokból készült padlókhoz, valamint kerámiacsempéhez is ideálisak. Kiválóan eltávolítják a szennyeződéseket, anélkül, hogy csíkokat hagynának maguk után vagy karcolásoknak tennék ki a felületet, még akkor is, ha erősen a padlóhoz nyomjuk.

Az online üzletünkben számos, az ingatlanok takarítása során hasznos tartozék mellett, olyan felmosó fejek is találhatóak, amelyek egyaránt használhatóak a házon belül, de irodai felületek, erkélyek vagy teraszok tisztítására is kiválóan alkalmasak.