napelem rendszer
Szolgáltatás

Napelem szekszárdi ingatlanok tetején – Milyen előnyökkel jár?

2022-06-29

A napelemes panelek telepítésével előállíthatjuk a családunknak szükséges villamosságot. Több ok miatt is megéri napelem rendszert telepíteni Szekszárdon. Egyik nagy előnye, hogy a villanyszámla minimálisra csökken és ezáltal pénzt takaríthatunk meg. Ehhez mindenképp szakember segítségére van szükség, aki helyszíni felmérést végez. Az ST Solar cég többéves tapasztalattal rendelkezik és minőségi munkát végez. Mivel minden családnál a fogyasztás változó, ezért egyéni tervet készítenek.

Egy kisebb háztartás teljes áramellátását a 3-4-5 KW rendszer biztosítja, míg a nagyobb családi házat vagy irodahelyiséget a 8 KW napelem képes ellátni. Kiszálláskor megvizsgálják a tető teherbírását és dőlésszögét, az elektromos hálózatot és a jelenlegi villanyszámlát. Ezek határozzák meg, hogy milyen teljesítményű rendszerre van szükség. Optimális teljesítményt biztosítanak 30 évig. Az elégedett napelem tulajdonosoktól pozitív visszajelzések érkeznek.

Pontos, kiváló munkáról tanúskodnak az oldalon megtalálható referenciamunkák is. A cég alapelve szerint, az ügyfél elégedettsége mindennél fontosabb. A Sharp napelemek hosszú élettartamúak és kitűnő minőségűek, ezért a meghibásodás sem gyakori. Kisebb problémák, ha adódnak, azok hamar kiküszöbölhetőek. Nem bocsájt ki semmilyen mérgező anyagot, ezért nemcsak a pénztárcát, de a környezetet is kíméljük. Előnyként említhetjük, hogy olyan helyeken is termel áramot, ahol eddig a hálózat által nem volt lehetőség.

Az ára sem lehet akadály, mert több kormányzati támogatás és pályázat áll rendelkezésre, így nem a saját pénzünket kell befektetni. A profi csapat a tervezésben, a pályázatírásban és a telepítésben is az ügyfél rendelkezésére áll. Jó hír, miszerint Szekszárdon és környékén is adott a lehetőség, hogy napelem rendszerrel modernizálják az ingatlanokat. Ez a beruházás pár éven belül megtérül és elfelejtheti a havi számlákat. Az idő mindenkinek értékes, így a telepítés mindössze 1 napot vesz igénybe és a végösszeg kifizetése is csak ezután történik.