háromkerekű tricikli
Vásárlás

A háromkerekű tricikli az első komolyabb jármű

2022-06-28

A gyerkőcök első jelentősebb szabadtéri alkalmatossága a bicikli, aminek kettőnél több kereke van. A háromkerekű tricikli lehet tolókaros is, ha szülőként úgy érezzük, hogy a gyermekünk még nem áll készen enélkül használni. Mindig olyat válasszunk, aminek az ülése kényelmes, a kerekei nagyobbak és erősek, hogy a felborulás esélye még minimális se legyen.

Persze az egész legyen jól összerakott, masszív, tartós. Vehetünk hozzá napvédő kupolát, hogy a háromkerekű triciklin ülve az védje a Nap erős sugaraitól és vásárló kosarat is, ha a kicsi úgy kívánja. Elérhető rászerelhető lábtartó, hogyha elfárad a tekerésben, csak rárakja a lábát pihenni. Ha a lurkó nem szeret sokat gyalogolni vagy könnyen fárad, ez az eszköz tökéletes lesz számára, mert imádni fogja és nem marad le egyetlen séta alkalmával sem.

A legegyszerűbb háromkerekű triciklin is megtalálható a kiesésgátló, ami védi a attól, hogy óvatlanul kicsússzon az ülésből, tehát ezek a járgányok igazán komolyak és megfelelően óvják a szemünk fényét.