ABUS motorlakat
Vásárlás

Mitől ilyen népszerűek az ABUS motorlakatok?

2022-05-28

Anyagi javainkat szeretjük biztonságban tudni, ezért az olyan helyiséget, ahol a hagyományos zár felszerelése nem lehetséges, bátran választhatjuk a lakatot, mert ugyanazt a célt szolgálja. Az ABUS motorlakatok leginkább a magas biztonsági szintüknek köszönhetik a népszerűségüket. A webáruházban széles választékban kaphatóak. Minőségi anyagból készülnek, a használat során sem rozsdásodnak meg. Típusai szerint lehet normál, kültéri, számzáras és ujjlenyomatos. Az 1-10-ig terjedő skálán a biztonságot is osztályozzák.

Ez alapján a vásárló eldöntheti, hogy melyik a legmegfelelőbb számára. Minél magasabb az érték, annál nagyobb védelmet nyújt. Az egyedi kulccsal záródó lakatoknál a kengyel hossza határozza meg a biztonságot. Ha két egymástól távol levő tárgyat szeretnénk összekötni, akkor hosszúkengyelű lakatra van szükség, viszont érdemes tudni, hogy ezek nem a legbiztonságosabbak, mivel könnyen elvágható. Ezért, ha lehet válasszunk normál kengyelest vagy kengyelvédett lakatot.

Egy másik kategória az egyforma kulcsos lakat, aminek nagy előnye, hogy több lakatot is ugyanazzal a kulccsal nyithatunk ki és a későbbiekben a kódszám alapján utánrendelésre is van lehetőség. A kerékpárok és babakocsik biztonságos lezárásához ideális a számzáras változat, számkombinációval nyitható, nem kell attól tartani, hogy a kulcsot elveszítjük. A modern technológiának köszönhető, hogy a jól ismert darabok mellett, az ujjlenyomatos lakatok is megjelentek a piacon. Használata kényelmes és gyors, csak az ujjunkra van szükség, viszont árban nem az olcsók közé tartozik.

A kültéri darabok védőkupakkal vannak ellátva és rozsdamentes anyagból készülnek. Ez védi a szerkezetet az esőtől és a portól. A biztonsági darabokon kívül olyan különleges lakatok is kaphatóak, amit a szerelmesek hidakra, korlátokra akasztanak, amivel az összetartozásukat szimbolizálják. Ezek nem vagyonvédelmi célra vannak tervezve. A cég kulcsmásolással is foglalkozik, amit professzionális olasz gépekkel és minőségi anyagból végeznek.