fokhagymamártás
Szolgáltatás

Így készül a legfinomabb fokhagymamártás!

2022-05-31

A fűszeres szószok számos ételt feldobnak. Tökéletesek zöldségekkel, hiszen gondoljunk csak a cukkini és a padlizsán csodálatos kombinációjára, szárnyasokkal, halakkal és gombákkal! Még a pirított kenyérszeletekre kent fokhagymamártás is a kulináris művészet egyik példája. Hogyan készítsünk fokhagymamártást úgy, miszerint az fokozza az étel ízét anélkül, hogy felesleges utóízt hagyna maga után? Van néhány apró titok, amit a legjobb szakácsok használnak.

A leggyakoribb receptek tejfölön alapulnak. 0,5 l tejfölhöz, ami legfeljebb 20% zsírtartalmú, 3 gerezd fokhagymát kell tenni, fűszernövényeket kell hozzáadni és ízlés szerint fűszerezni. Ez az egyszerűségében zseniális fokhagymamártás finom palacsintához, friss vagy sült zöldségekhez, csirkéhez és pulykához, valamint hússzelethez. A fokhagyma egyedülálló fűszer, ami szinte minden ételhez jól illik. Ez korlátlan lehetőséget biztosít a kulináris kreativitásnak. Ezért bátran kísérletezhetünk a konyhában és készíthetünk saját fokhagymamártást különböző ételekhez.

Merjünk önmagunk lenni!

Nem furcsa, hogy mi nők sokszor nem szeretjük a testünket és magunkat? Néhányan szidják a csípőjükön lévő striákat és a combjukon lévő narancsbőrt. De kevesen emlékeznek arra, hogy ezekkel a lábakkal sétálnak és futnak. Mások úgy gondolják, hogy a karjuk csúnya, rövid, hosszú vagy kövér. De ezekben a karokban tartják azokat az embereket, akik a legkedvesebbek számukra. A colore.hu különleges tartalmai arról szólnak, hogy szeretni kell a testünket és ezt őszintén kell tennünk.

Ne terheljük túl a szervezetünket diétákkal és edzésekkel, ne tagadjuk meg tőle, amire szüksége van. A colore.hu weblapon valódi nőkről beszélünk, a körülöttünk élőkről, azokról, akik nem esznek mindennap egészséges ételeket és akik nem járnak konditerembe hetente többször. Mindegyikünk más alkatú, más temperamentumú, más karakterű. Merjünk önmagunk lenni retusálás és torzítás nélkül, de a szemünkben szépséggel és csillogással! A colore.hu csapata kipróbálta a nyári szezon trendjeit és elmondja, hogyan érezhetik a nők magukat magabiztosnak az aktuális trendekkel.