érszűkület tünetei
Vásárlás

Melyek pontosan az érszűkület tünetei?

2020-12-18

A szív- és érrendszeri betegségek száma hatalmas Magyarországon, a helyzet javításához az érintettek valódi életmódváltására volna szükség, valamint az orvosok felvilágosító munkájára. Sajnos nagyon alattomos betegség, mert amikor az érszűkület tünetei érezhetővé válnak, addigra már az érintett személy állapota igen súlyosnak mondható. Ezért tanácsos odafigyelni a jelekre, hiszen ezek tulajdonképpen jól körülírhatóak. Az érszűkület tünetei közé kell sorolni a lábszárban érezhető fájdalmat, ami járáskor fokozódik, nyugalomban viszont enyhül.

A jelek közé tartozik továbbá a gyakran jelentkező görcs, a hideg láb, illetve az érzészavar a lábfejen. Látható szimptómák is mutatkozhatnak, mégpedig kékes elszíneződések formájában. A szervezet figyelmeztet bennünket a bajra az érszűkület tünetei által, amelyeket egyszerűen nem szabad figyelmen kívül hagyni! Borzalmas következményekkel járhat ennek ellenkezője. A szimptómák mindig aszerint alakulnak, hogy a szervezeten belül melyik részen a legjelentősebb az érszűkület.

Az érszűkület jelei lábban érezhetőek a leggyakrabban

Ez a körülmény pedig jelentősen csökkenti a beteg mozgásának minőségét, majd azt veszi észre, hogy inkább nem is indul el sehová, mint érezze a fájdalmat a végtagjaiban. Szinte tarthatatlanná válik a helyzet, amikor az érszűkület jelei lábban kínoznak, tehát nagyon hamar tenni kell ellene valamit. Szakorvoshoz történő látogatás megoldás lehet, viszont van egy természetes metódus is, amivel segíthetünk magunkon. A Fumara Pezsgőkristályokból előállítható lábfürdővel kiváló eredményt érhetünk el.

A széndioxid gyógygázfürdő alkalmazása napjainkban már otthon is elvégezhető, mindössze a fumara.hu webshopból kell beszerezni hozzá a pezsgőkristályokat. Kitűnő módja ez annak, hogy az érszűkület jelei lábban megszüntethetőek legyenek, ráadásul anélkül, hogy fáradságos utazásokat tennénk mindennap a fürdőbe. Persze az igazi és a legjobb kezelés a megelőzés lenne, de sajnos erre általában csak későn jövünk rá. Amikor az érszűkület jelei lábban gyötörnek minket, akkor keressük a lehető leghatékonyabb megoldást a bajra.