Dyson porszívó j
Vásárlás

Dyson porszívó porzsák nélkül

2020-12-23

Amikor hazamennek a vendégek, akkor kezdődhet a takarítás. De kinek van ehhez kedve? A Dyson porszívó jelentősen leegyszerűsíti a házi munka ezen részét.

A legegyszerűbb dolgunk akkor lesz, hogyha a Dyson porszívó vezeték nélküli változatát választjuk. Ár tekintetében ezek többe kerülnek, mint a hagyományos vezetékes modellek, viszont időtálló befektetésnek számít. Nem kell a tekergőző vezetékekkel bajlódni. Ez a technológia a hatótávot is kibővíti, ezért el lehet felejteni a hosszabbítók használatát.

Okos energiakezeléssel rendelkeznek az akkus típusok, így a szívóerő változtatására is képesek, hogyha úgy adódik, hogy erre szükség van.

Ami minden Dyson porszívó esetében egyedülállónak számít, az a porzsák és a szűrő nélküli kivitel. Nem kell ezeknek a tisztításával bajlódnunk, mivel a Dyson porszívóban található különleges oszcillálós kúpok még a mikroszkopikus porszemcsék elkülönítésére is képesek. Egyszerűen csak ki kell üríteni a tartályt és máris ismét a maximális hatásfokon takaríthatunk.