Blaupunkt
Vásárlás

Megtérülő befektetés a Blaupunkt

2023-05-30

Az otthonok fűtése és hűtése manapság már alapvető kérdéskörként jelenik meg a mindennapokban. Egy újépítésű ingatlan kialakításakor gyakran már alapból integrálva van egy Blaupunkt levegő-víz inverteres monoblokk hőszivattyú, ami minden évszakban megfelelő teljesítményt nyújt és még a meleg víz előállítására is könnyen alkalmazható.

Mivel a rendszer közvetlenül nem bocsájt ki széndioxidot, ezért környezetbarát technológiának minősül. Bár elektromos árammal működik, amit általában fosszilis erőművekben állítanak elő. A Blaupunkt szerkezetek ugyanakkor összekapcsolhatóak alternatív termelőegységekkel, amilyenek többek között a napelemek.

Egy ilyen komplex rendszer felépítésével a megtérülés fokozható és a hatékonyság növelhető. Természetesen fontos számításba venni az adott teljesítményt, ugyanis ez fogja meghatározni a leadott kapacitás mértékét. A Blaupunkt készülékek több típusát ismerhetjük meg közelebbről, részletes műszaki leírások keretében, az eklima.hu weboldalon. Mérjük fel a teljes palettát, majd döntsünk a lehetőségek tükrében, a felmerülő igényekhez viszonyítva!