Syma drón
Vásárlás

Megkönnyíti a fotósok munkáját a Syma drón

2020-05-20

A termék beépített szenzorokkal van ellátva, annak érdekében, hogy stabilan maradjon a levegőben. A Syma drón beépített kamerájának köszönhetően, gyönyörű légi felvételeket és fényképeket lehet készíteni.

Nemcsak szórakozás, hanem munka céljából is egyre többen veszik igénybe ezt a nagyszerű szerkezetet. A fotósok egyik kedvenc eszközének is lehetne mondani. A születésnapokon és a lakodalmakon az egyik legfontosabb személy a fényképész.

A szakember mindent megtesz annak érdekében, hogy az ifjú pár mindennel meg legyen elégedve. A Syma drón által tökéletes és egyedi képek, valamint felvételek készíthetőek. Egy minőségi termék képes a légtérben 12-15 percet is fent maradni.

Ez idő alatt rengeteg jó felvételt lehet készíteni. Az sem jelenthet problémát, ha az akkumulátor lemerül, hiszen a profik mindig hordanak magukkal pót akkut. A csere körülbelül 2-3 perc, szóval nem sok idő. A Syma drón akkumulátora 2 óra alatt teljesen feltöltődik. A művelet történhet saját töltőn, illetve USB kábelen keresztül.