Budapest ruin bars
Szolgáltatás

Budapest ruin bars – ha feledhetetlen élményre vágyunk

2020-05-21

A nyár közeledésével egyre többször támadhat kedvünk esténként a barátokkal legurítani a torkunkon egy-egy finom hideg sört a kedvenc helyünkön ücsörögve, jó kedélyűen eldiskurálva egymással. A kérdés már csak az, hogy melyik kocsmát válasszuk a törzshelyünknek? Ha lehetőségünkben áll, a Budapest ruin bars felhozatalát mindenképpen tegyük górcső alá, ugyanis a szóban forgó szórakozóhelyek többek mint egyszerű sörözők.

De miben is különböznek ezek a romkocsmák a hagyományos éjszakai mulatóktól? Maga a név elég beszédes, de még így sem adja át teljesen a mulató különleges hangulatát. Az említett tipikusan magyar unikum atmoszférája bizony kézzel tapintható és azonnal transzba ejti a belépő vendéget.

A nehéz nap után sehol sem esne jobban az önfeledt pihenés, mint a Budapest ruin bars egyikében. A meglepő, már-már modern művészeti megoldások a dekorációban, a diszkrét fények és az összekoccanó söröspoharak csilingelése olyan autentikus környezetet teremt, amiben könnyű elveszni néhány óra erejéig.