MAM cumi
Vásárlás

MAM cumi 0-2 hónapos babáknak

2021-05-27

A kisbaba érkezése előtt rengeteg dolgot érdemes már előre beszerezni. Egy MAM cumi bizonyára jó választás lehet. Az ilyen típusú cumikat már 0-2 hónapos babáknak is be lehet szerezni a mediapack.hu oldalon. Szilikon cumik éjszakai verzióban is elérhetők. A készletben fellelhetőek BPA-mentes termékek is, mint a MAM Night cumi 2-6 hónapos korig.

Egy ilyen kellék akár sima, akár éjszakai változatban azért fontos, hogy két étkezés között is nyugodtak tudjanak maradni. Azon túl, hogy megnyugtatja, el is vonja a figyelmét. Így például, amikor a baba éhes, de az anyukája nem tudja azonnal megetetni, néhány percre el tudja vonni az éhségéről a figyelmet.

Amennyiben a kisded nehezen álszik el, a cumi akkor is segíthet. Az sem utolsó szempont, hogy számtalan rendkívül aranyos mintával és színben találni már cumikat. Egy bizonyos életkor után, a szakorvosok szerint már ártalmas tud lenni ezeknek az eszközöknek a használata, így érdemes leszoktatni róla. Kezdetnek egy MAM cumi biztosan meg fog felelni minden szempontból.