baba popsikrém
Vásárlás

Baba popsikrém kamillával és mandulaolajjal

2021-05-28

Az újszülött a világrajövetele után különféleképpen reagál a környezetre. A változásokat, amin keresztülmegy, gyakran a bőre jelzi. Bizonyára minden újdonsült szülő tudja, hogy a baba popsikrém még a legszigorúbb higiénia mellett sem hiányozhat a baba első kozmetikumai közül. A pici szervezete mindenre nagyon érzékenyen reagál, így a bőre is.

A popsiján megjelenő kisebb vagy nagyobb pöttyöket, pörsenéseket nem szabad kemikáliákkal kezelni. Fontos, hogy semmiképpen ne használjunk olyan készítményeket, amelyek irritálhatják a pici bőrét. A baba popsikrém összetételében 100 százalékosan természetes kell legyen. Az olyan termékeket, amelyek címkéjén mindenféle vegyi anyagra utaló megnevezés áll, jobb meg sem vásárolni, hiszen ezek kiszáríthatják a bőrt, sőt, allergiás reakciókat is okozhatnak.

A herbarting.hu webshopban kapható lanolinos-ligetszépe olajos baba popsikrém több célra is használható, hiszen jó az ekcémára, de a baba kezére, arcára is. A többek között kamillából, mandulaolajból, shea vajból, ligetszépe olajból álló termék tökéletes védelem és ápolás a bababőrnek.