SMR henger
Vásárlás

Lazítja az izmokat az SMR henger

2021-12-20

Ezzel az egyszerű eszközzel felszabadíthatjuk a saját izompályáinkat. Tulajdonképpen pontosan ezt jelenti az SMR henger kifejezésben a 3 kezdőbetű, amely az Self Myofascia Release szavakból tevődik össze. De mi is ez pontosan? Akik rendszeresen sportolnak, azoknak bizonyára nem kell bemutatni ezt a különleges masszázshengert.

Akik viszont mostanában döntöttek úgy, hogy belevágnak a sportos életmódba, azoknak még jól jöhet egy SMR henger a lazításhoz. A rendszeres mozgás nagyszerű dolog. Alaposan megdolgoztatja az izomcsoportokat, jó hatással van a szervezetünkre és kulcsfontosságú az egészséges életmód szempontjából.

Viszont semmit sem szabad túlzásba vinni. Az izmoknak is kell néha egy kis lazítás a regenerálódáshoz. Főként ebben segít az SMR henger. Az adott változat kialakításától függően a testünk teljes izomzatát átmasszírozhatjuk, miközben javítja a vérkeringést és elősegíti a salakanyagok távozását a rostok közül.

Izomláz esetén is ajánlott az alkalmazása. Kezdőként érdemes előbb egy puhafelületű hengert választani, amíg elsajátítjuk a használatát, mert a keményebb változatokkal kárt tehetünk az izomzatunkban.