fehér köpeny
Vásárlás

A fehér köpeny megunhatatlan öltözék

2021-12-16

A közép és idősebb generáció még talán emlékszik a néhány évtizeddel ezelőtti, néha már sárguló egészségügyben dolgozók műanyag köpenyeire. Az akkori kínálatot össze sem lehet hasonlítani a mai fehér köpeny választékkal.

A könnyen mosható és karbantartható anyagok nagy segítség a mosodáknak is, de az egészségügyben dolgozóknak is, mert a kellemes viselet mellett változatosságot kínál.

Sok új modellel gazdagodott a fehér köpenyek kollekciója és mára csinos kétrészes és jól szabott uniformisokat láthatunk a kórházak, rendelők személyzetén. Sőt, nemcsak a fehér köpeny az előírt viselet, hanem a sötét és halványkék, zöld, esetleg rózsaszín vagy bordó szín is egyre gyakoribb. A halvány zöld általában a műtősök színe, de a többi közül szabadon választható bármelyik.

Nemcsak ruhák, hanem lábbelik is megtalálhatóak a választékban. Ami az egészségügyben viselt ruhákat illeti, ami nem változott, azok a letisztult, egyszerű szabások, hiszen itt nem a külalak számít, hanem a szaktudás az adott területen.