fogpótlás Budapest
Szolgáltatás

Koronák és hidak a fogpótlás Budapest lehetőséggel

2021-09-01

A fogpótlás gyakran jelent egyet a koronák és hidak elkészítésével és azok felhelyezésével. Ha megfelelő szakrendelő mellett dönt az ember, illetve egy szakavatott fogorvos végzi az egész beavatkozást, a fogpótlás Budapest városában tökéletes végeredménnyel zárul. De pontosan milyen fogászati eszközökről van szó?

Ugye a koronával sokan megismerkedtek már, vagy legalább hallottak róla. Egy olyan műfogról van szó, ami teljesen beborítja annak a fognak a látható részét, ami túlságosan sérült ahhoz, hogy ennek a hiányában sokáig bírja a rágással járó stresszt. Az ínyszélig terjedő restaurációval helyreállítható a fog rágófelszíne és alakja. Az efféle fogpótlás Budapest területén igazán felkapott.

Egy olyan módszerről van szó, ami jóval tartósabb, mint a sima tömés, így akár 5-10 évig, de néha még tovább is ki lehet élvezni ennek az előnyét. A híd ezzel szemben több koronát jelent és ugye több fogra kerül fel. A nagyobb stabilitás miatt, a foghiányok pótlására is kiválóan használható, ugyanis ha a hiánnyal szomszédos fogakra pillérkoronát rak az orvos, akkor a közöttük lévő rés egy további elemmel áthidalható.