Szürkehályog műtét
Szolgáltatás

Szürkehályog műtét: árak és egyéb hasznos tudnivalók

2021-09-03

Az egészségünk megőrzése tipikusan az a kategória, ami nem képezheti alku tárgyát. Sajnos, azonban még a legkörültekintőbb életvitellel sem kerülhetjük el a betegségeket minden esetben. Tökéletes példa erre a szürkehályog. A szóban forgó látószervi probléma kortól és nemtől függetlenül jelentkezhet bárkinél és mivel nem létezik rá gyógyszeres kezelés, ha nem cselekszünk, a szürkehályog előbb-utóbb teljes mértékben ellehetetleníti az életünket.

Szerencsére van megoldás, méghozzá a fájdalommentes, gyors és megbízható lézeres szemműtét formájában. Ha kíváncsi arra, hogy most mennyibe kerül egy szürkehályog műtét, akkor mindenképp érdemes szétnéznie a drnagymihaly.hu weboldalon. A szóban forgó roppant informatív és felhasználóbarát internetes platform mögött álló szakember, Dr. Nagymihály Attila szemész szakorvos és szürkehályog specialista elképesztő hírnévnek örvend, mind a szakmai berkeken belül, mind a páciensei körében.

Nem véletlenül, hiszen a szakorvos által nyújtott színvonalas kezelés páratlan a maga nemében. Aktuális a téma, viszont a személyes találkozó előtt szívesen informálódna a részletekről? Ennek semmi akadálya! Dr. Nagymihály honlapja tökéletes lehetőséget nyújt az alapvető kérdések megválaszolására. Bár a látásunk felbecsülhetetlen érték, mégis, kényelmesebb, ha tudjuk, milyen árkategóriában mozognak jelenleg a kezelések.

Az „árak” menüpont alatt tételes listát talál, aminek keretén belül nemcsak a lézeres látásjavítás költségeinek olvashat utána, de annak is könnyen utánajárhat, hogy szürkehályog műtét esetén mennyibe kerül a műlencse beültetése. Válaszokat kaphat a fizetés módjairól, illetve az igényelhető akciós ajánlatokról is. Ez utóbbira érdemes fokozott figyelmet szentelni, hiszen a Budai Szemészeti Központ jóvoltából, most 200 ezer Forint értékű kupont igényelhet, ami nagyban leredukálja a végső költségeket. Ha kompromisszumoktól mentes, kifogástalan minőségű kezelésre vágyik, ne hezitáljon, hanem vegye fel a kapcsolatot az illetékesekkel a drnagymihaly.hu weboldalon!