betonfesték
Vásárlás

Kellő fedést nyújt a betonfesték

2020-04-29

A különböző felületek megóvása a környezeti tényezőktől elég komplex és kiemelt feladat. Nem mindegy ugyanis, hogy bizonyos elemrészeket milyen anyagokkal kezelünk, hogy azok a tartósság mellett még jól is nézzenek ki. Pontosan ezért érdemes a betonfesték felé fordítanunk a figyelmünket kiemelt szinten.

Ez a készítmény rendkívül sokoldalú. Szinte bárhol bevethető, kül- és beltérben egyaránt. Többféle árnyalatban kapható. Fedet részeken csúszásmentesítésre is alkalmas. Elég durva felületet ad a felhordását követően, így a tisztántartása jelentős akadályokba ütközhet. A betonfesték járdákra, kerítésekre, homlokzatokra, lábazatokra ugyanúgy felkenhető.

Mielőtt nekiállnánk a munkának, természetesen elengedhetetlen megtisztítani a burkolandó felületet, a biztos tapadás érdekében. Kedvező ár-érték aránnyal bír a termék, ezért gazdasági megfontolásból is érdemes befektetni. A betonfesték tehát hasznos, dekoratív, tartós és gondoskodik a kor szellemének megteremtéséről, a sajátos mivoltából fakadóan, továbbá öröm vele a munka.