férfi fodrászat
Szolgáltatás

Így tud kitűnni a tömegből ez a férfi fodrászat

2020-07-18

A szolgáltató ipar egyre nagyobb szegmenset hódít el a gazdasági szektorból. A nyugati országokban már teljesen természetes, hogy a termékek értékesítése a nemzeti összjövedelem kisebbik hányadát adja. Ebből adódóan a verseny a különböző cégek között óriási. Ki tud többet, jobbat, feltűnőbbet adni? Valamivel muszáj kitűnni a tömegből, hogy a kliens bennünket válasszon? A minőségi munkák mellett, a hangulat is meghatározó. Nem semmi, hogy milyen belső kialakítása lett ennek a férfi fodrászatnak. De pontosan melyikről van szó?

A Barber Shop a Blaha és a Wesselényi között található, az Erzsébet körút 16 szám alatt. Miért érdemes ide betérni? Elég lesz csak egyszer meglátogatni és a nincs több kérdés. Elöljáróban azért annyit el lehet mondani, hogy a gengszter életvitelt eleveníti meg. Azonnal visszarepíti a látogatókat a 20-as évek Amerikájába, a szesztilalom idejébe, mikor még a különböző bandák uralták a városokat. Minden berendezési tárgy ennek jegyében lett összeválogatva. A képek és borbélyszékek egyaránt nagyon hűek a korhoz, de itt még nincs vége a sornak.

A falakon többféle kézifegyver található meg, amelyek hasonlítanak az igaziakra, méretben és súlyban egyaránt. Itt minden a vendégért van, ezért bátran lehet fotót készíteni a Thompson gépfegyverrel, a mini Shotgunnal, a Colt-tal vagy a revolverrel, amennyiben ahhoz támad valakinek kedve. Tutira vehetőek a like-ok, amiket ezen képekkel lehet begyűjteni a közösségi oldalakon. Pár szó mégis a szolgáltatásról is essen! Ebben sem fog senki sem csalódni.

Bár a hangulat adja, hogy a több évtizedes frizurák készüljenek el, természetesen a legmodernebb stílus szerint lesznek belőve a hajkoronák, amennyiben ez az igény. A szakállra is gondja lesz a szakembereknek. A weboldalon megtekinthetőek a konkrét árak, valamint online elvégezhető az időpontfoglalás, amihez részletes útmutató található a felületen. Mindenképpen megéri bejelentkezni, mert így elkerülhető a felesleges várakozás. Kiváló frizurák és egyedi hangulat, ennyi elég is hogy ide látogasson valaki.