elemes asztali lámpa
Vásárlás

Gazdaságos az elemes asztali lámpa használata

2020-06-21

Néhány évvel ezelőtt még nem volt a háztartásokban ennyi elektronikai berendezés. Nem csoda, hogy manapság még 2-3 dupla fali csatlakozó sem elegendő a tévének, telefontöltőknek, laptopnak, számítógépnek, stb.

Az elemes asztali lámpa koncepciója már régen megszületett, de a LED technológia volt az, ami áthelyezte ezt a gyakorlatba. Vajon mi lehet ennek az oka? Természetesen az alacsony energiaigény. Manapság már néhány elem is elegendő ahhoz, hogy az asztali lámpa hosszú órákon keresztül világítson.

Nem kell kétnaponta cserélgetni, hiszen ez sem környezetvédelmi, sem gazdasági szempontból nem lenne túl előnyös. Egy LED elemes asztali lámpa nagyon praktikus, hiszen teljesen mindegy, hogy hol használjuk, a lakásban vagy az irodában, nem kell mellette lennie egy elosztónak.

Az elemes asztali lámpa többféle dizájnban érhető el a ledezz.hu weboldalon. A színes, mesefigurás változatok a gyerekszoba díszévé is válhatnak, ráadásul teljesen biztonságosak, mivel nem a ház elektromos hálózatáról működnek.