ujjatlan felső
Vásárlás

Fekete színű ujjatlan felső

2021-09-23

A vonzó megjelenés részben az öltözéken múlik, de a hölgyeknek szerencséjük van ebből a szempontból, mert igazán nőies darabokat lehet megtalálni az üzletek polcain. Rövid szoknyával vagy nadrággal szépen mutat az ujjatlan felső, csábos kinézetet biztosít. Többféle modell lelhető fel a miniboxshop.hu webáruházban. Érdemes áttekinteni a gazdag felhozatalt.

A palettán felfedezhető a Drone fekete színű ujjatlan felső a vékony, bordázott anyagú, féloldalas hatással. Egyik oldalt nyitott vállrésszel látták el a gyártók, a másik oldalán pedig dupla pánttal. Ajánlott magasított szettekben viselni, mivel rövid crop top fazonú. Nagyon nőies darab, amit blézerrel is nyugodtan viselhetünk.

Három méretben kapható a webshopban ez az ujjatlan felső, S, M és L példányok közül választhatjuk ki a tökéletes darabot. Egy ilyen felső a nyár minden napján jó szolgálatot tesz, ezért nem is hiányozhat senki szekrényéből. Az ujjatlan felső nemcsak nyáron viselhető, hanem megfelelő pulóverrel, kabáttal az őszi és tavaszi napokon is.