Almeva
Vásárlás

Almeva, a kazánok egyik alapköve

2021-09-23

A hidegebb idő és hónapok beköszöntésével a megfelelő fűtési rendszer kialakítása vagy átnézése értelemszerűen mindenkinek nélkülözhetetlen. Az Almeva flex talpas bekötő könyökcső kimondottan alkalmas gázkazánokhoz. Kondenzációs és alacsony hőmérsékletű berendezések égéstermékének elvezetésére való példány.

Fontos, hogy a fűtő berendezésből kilépő visszamaradó termék végső hőmérséklete nem haladhatja meg a 120 Celsius fokot. A PPH műanyag igazán hajlékony, ezen felül rendkívül strapabíró anyag is egyben. Az Almeva márka elismert múlttal rendelkezik, így hosszútávon egész biztosan nem lehet rá panasz. A bekötő könyök gumitömítéssel lett gyártva, magas nyomásnál is kiválóan szuperál.

Működik nedves üzemmód mellett is. A 2 éves garancia biztosítja az esetlegesen felmerülő problémák kiküszöbölését, persze csak rendeltetésszerű használat melletti meghibásodás esetén. Az ára pénztárcabarátnak mondható a kínálatban. Az Almeva minőségben és megbízhatóságban egész biztosan nem fukarkodik, ez a használat alatt fel fog tűnni bárkinek.