Vásárlás

Ezért annyira profi a platina gyertya

2018-07-27

Annak érdekében, hogy a benzines gépkocsi mindig problémák nélkül induljon be, elengedhetetlenek a profi gyújtógyertyák. A gyártási technológia rengeteget fejlődött az elmúlt években, és a korszerűsítésnek az eredménye a platina gyertya lett, amelyik kétségtelenül kiváló fajtának számít. Miért is lehet ez jobb kellék, mint bármelyik más?

Nos, aki otthonosan mozog ebben a témában, bizonyára tudja, hogy többszelepes technológiában a szegény égetés vagy a közvetlen befecskendezés megkövetelik az áramlási viszonyoktól az égéstérben történő gyors és hibátlan keverékgyújtást és a kiváló hidegindítási viselkedést.

A platina gyertya pontosan ezeknek a követelményeknek a teljesítésére lett megalkotva. Amikor a gyújtás megbízhatóságának nagynak kell lennie, illetve az égésellenállóságra is ez vonatkozik, akkor a világ legnevesebb autógyártói, akárcsak a Peugeot, BMW, Audi, Porsche vagy éppen a Volkswagen csakis a platina gyertya mellett döntenek.

A platina gyertya nagy előnye, hogy optimális és környezetbarát égést biztosít, ami a 21. században igencsak fontos. Képes benzint megtakarítani úgy, hogy közben óvja a katalizátort is. A tartozék emellett hosszú élettartamú, roppant megbízható és adott a kifogástalan keverék-hozzáférhetőség.

Az autótulajdonosok szemében a Denso IK16 gyertya is épp ennyire előnyös, amelyik mindenképpen egy jó választásnak bizonyul. Ennek a legfontosabb tulajdonsága, hogy speciális irídium elektródákkal rendelkezik. Ez a sajátos anyag jó elektromos vezető és magas hőmérsékletnek is ellenáll.

Az irídium tulajdonságait a Denso cég több éve felhasználja már az extrém vékony 0,4 mm-es elektróda hegy kialakításához is. Annak érdekében, hogy a termékkel minden rendben legyen, a gyártó a saját maga által szabadalmaztatott lézerhegesztést használja.

Ennek köszönhetően lesz roppant precíz a Denso IK16. A Denso IK16 reális áron vásárolható meg a autoolajshop.hu internetes boltban. Aki már rendelt innen különféle termékeket, az tudja, hogy a cégben meg lehet bízni, hiszen az csakis kiváló minőségű produktumok forgalmazásával foglalkozik.