Kabinbőrönd
Vásárlás

Egy praktikus kabinbőrönd aranyat ér!

2020-01-26

Amikor bőröndvásárlás előtt áll, érdemes több ajánlatot is szemügyre vennie, mielőtt meghozza a végleges döntést valamelyik típus vagy modell mellett.

Ez különösen érvényes abban az esetben, ha egy kabinbőrönd beszerzésén gondolkodik. Az ilyen típusnál ugyanis azt is figyelembe kell venni, hogy milyen légitársaság járatával indul útnak és melyek azok a paraméterek széltében, hosszában, mélységében, amivel felviheti a csomagját az utastérbe.

Cégünk évek óta foglalkozik prémiumminőségű kabinbőrönd értékesítésével, amelyek a WizzAir vagy a RyanAir előírásainak megfelelnek. Természetesen arra is oda kell figyelnie csomagoláskor, hogy a puha vagy kemény kabinbőrönd ne legyen túlterhelt, mert az 1-2 cm domborulatok is kellemetlenségeket okozhatnak a felszállás előtt.

Termékeinkre 2 év garanciát biztosítunk, ezzel is bizonyítva, hogy a pénzéért cserébe kiváló minőséget kap. Saját márkánkra viszonteladókat is keresünk, akiket további előnyökben tudunk részesíteni. A részletekért keressen minket az elérhetőségeink valamelyikén!