bébitaxi
Vásárlás

Bébitaxi kisfiúknak és kislányoknak

2022-04-23

A kisgyermek az első lépéseit segítséggel teszi meg. A bébitaxi a kicsik kedvenc járgánya és lépéssegítőként is megállja helyét. Ezen kívül a babakocsit is helyettesíti, ugyanis a tolókarral irányítani lehet és védi a gyermeket a kieséstől. A gyártás során minden apró részletre odafigyelnek, amivel biztosítják a megfelelő kényelmet.

Nagyon praktikus a pohártartó és az ülés alatti tároló. A duda és a zenélő gomb szórakoztatja a kicsiket, ezek elemmel működnek. Használható 1 éves kortól és teherbírása 25 kg. A bébitaxi tetején található kupola védi az erős napfénytől. A tolókar segítségével a szülő irányítani tudja, ami majd idővel leszerelhető. A kislányoknak általában a piros és a fehér, míg a fiúknak a kék és a fekete a menő.

Nem tartalmaz olyan anyagot, ami veszélyt jelenthetne számukra. Az oldalon kiválaszthatja azt a színt és modellt, amiben szívesen sétáltatja a csemetéjét. Rendelését pár napon belül kiszállítják. A bébitaxi támaszt nyújt az első lépések megtételénél is, hiszen belekapaszkodva a pici biztonságban érzi magát.