óriás játszószőnyeg
Vásárlás

Az óriás játszószőnyeg a legkisebbek kedvence

2020-08-15

A babák tulajdonképpen már a születésüktől fogva kezdik felfedezni az őket körülvevő világot. Nem meglepő így, hogy a mindössze 2 hónapos gyermekek is nagyon érdeklődőek. Az óriás játszószőnyeg pontosan nekik lett tervezve, minden szempontból megfelel az egészen pici felfedezőknek.

Ők ugyanis az olyan tárgyakat figyelik és kedvelik, amelyek színesek, fényesek, zörögnek. Nemcsak a koncentrációjuk fejlődik játszás közben, hanem a finommotorikájuk is, hiszen az óriás szőnyegre olyan tárgyak vannak rögzítve, amit a baba szívesen a kezecskéi közé vesz. A jatekotthon.hu webáruházból megrendelhető szőnyeg összesen 5 játékot tartalmaz. A gyűrhető kukucs tengeri kagyló és puha rák dallamocskákkal fixen a szőnyeghez van rögzítve.

Az óriás játszószőnyegnek olyan elemei is vannak, mint a tengeri kagyló kattogó, halas rágóka és 15 cm-es tükör, puha hátú tengeri csillaggal. A kicsik imádják ezt a játékot, a szülők pedig nyugodtak lehetnek, hiszen egy ilyen szőnyegen a csemete biztonságosan elszórakozik órákig.