autós ülésvédő
Vásárlás

Autós ülésvédővel a kárpit épségéért

2021-03-12

A négylábú családtagokat senki sem szeretné kihagyni a jó kis kirándulásokból, így persze magunkkal visszük. Olykor pedig megesik, hogy állatorvoshoz, vásárolni, stb. fuvarozzuk őket, amit sérülésmentesen megúszhat az autó kárpitja, ha van rajta autós ülésvédő. Az ilyen eszköz nem egy újabb termék, amit rá lehet sózni a kutyás, macskás gazdikra, hiszen rendkívül hasznos.

A legtöbb eb kíváncsiskodik az autóban, folyton mozog, még rövidebb táv alatt is. Egy hosszabb utazás során pedig elképzelhetjük, hogy mit művelne az autó ülésével. Jó hír, hogy a kocsi teljes belterét meg tudjuk védeni a tappancsok nyomaitól, hiszen autós ülésvédő már kapható rengeteg kivitelben.

Az első, hátsó ülésvédő mellett, beszerezhetünk csak a fejtámlára szerelhető változatot is. Az autós ülésvédő vásárlásnál csak a méretet kell jól meghatározni, hiszen így az egész ülést betakarja a kaparásnak, víznek, deformációnak ellenálló textília. Nem kell otthon maradnia a kedvencnek soha, amennyiben van ülésvédő a kocsiban.