Felco metszőolló
Vásárlás

A kivételes minőségű Felco metszőolló

2021-03-12

A téli időszak után elérkezett a perc, hogy megkezdjük a gyümölcsfák gondozását. A svájci gyártmányú Felco metszőolló használatával rendkívül pontos vágásokat hajthatunk végre, mégpedig az ág szakadásának és sérüléseinek elkerülésével. Az ergonomikus kialakítású, csúcsminőségű Felco metszőolló roppant könnyű, egyszerűen kezelhető, hosszú évekre garantált a kifogástalan állapota és rendületlen kvalitása.

A metszés igen fontos munkafolyamat a profi és a hobbi kertészek életében. Érdemes utána olvasni a témában, amennyiben még gyakorlatlanok vagyunk, mert a helytelen módszert alkalmazva, többet árthatunk a növényeknek, mint amennyit használna a beavatkozás.

A Felco metszőollóval minden nehézség nélkül távolíthatjuk el a nemkívánatos gallyakat. Általában arra kell törekedni, hogy minél több fényt kaphasson a lomb minden része, valamint az ágak erősítése, vastagítása is az elsőrendű teendők közé tartozik. Utóbbi célkitűzést oly módon érhetjük el, ha visszavágunk a vékonyan, de gyorsan feltörekvő vesszők hosszából.