testheveder
Vásárlás

A testheveder többféle kivitelben megtalálható

2021-10-06

A talaj felett végzett munkafolyamatok során, a megfelelő védőruházat és lábbeli mellett, egyéb kiegészítők bevetésére is szükség van. A testheveder fokozza a biztonságot és megakadályozza az esésből vagy nekiütődésből eredő baleseteket. Többféle található ebből a kellékből.

Szakmánként ajánlott a speciálisan arra a célra gyártott darab kiválasztása. Az érdeklődők rendelkezésére áll számos minőségi testheveder és még sok minden egyéb munkavédelmi eszköz a shop.zebrekm.hu webáruházban. Fellelhetőek itt a teljes testen vagy csak a deréktájon rögzíthető változatok, a tűzálló és a beülős modellek, mégpedig innovatív kivitelben és költséghatékony áron. A biztonság mellett, a komfort is fontos szempont, ezért a legtöbb fajta külön ebből a célból speciális combpárnákkal és rugalmas hevederszalagokkal van felszerelve.

A testheveder akkor tudja ellátni az alapfunkcióját, amennyiben szabályosan van felvéve és rögzítve, valamint a pántok vége vissza van hajtva a biztonsági bújtatóba. Az eséseket nem szabad könnyelműen venni!