Szolgáltatás

A nyugdíjbiztosítások összehasonlítása megkönnyíti az információ keresést

2018-06-19

Ebben a témában rengetegen vannak olyanok, akik tájékozatlanok. Valóban nehéz nyomon követni a különféle ajánlatokat és lehetőségeket, viszont éppen ezért jött létre a nyugdijbiztositas.com, ami ma már egy több mint 50 fős szakértői gárdává fejlődött. Ha eddig nem volt tisztában azzal, hogy milyen lehetőségei vannak, akkor hasonlítsa össze az elérhető nyugdíjbiztosításokat!

Elsősorban érdemes kiszámolni, hogy mire lehet számítani az állami nyugdíjjal kapcsolatban. Valószínűleg a kapott eredmény nem lesz túl bizalomgerjesztő a statisztikák alapján, amit több pénzügyi elemző végzett. A jelenlegi nyugdíjrendszer már most elavultnak számít és valószínűleg 20 év múlva már nem lesz jelen, legalábbis ebben a formában, amiben most van. Ebből az következik, hogy már az is okot ad az örömre, ha a jelenlegi fizetés 30 vagy legfeljebb az 50%-át megkapjuk. Meglehet, hogy ez van akinek elegendő, azonban sokaknak ez korántsem lesz elég a megélhetéshez, a már eleve alacsony bérek miatt.

A nyugdíjkalkulátort egyszerű használni és mindenképpen megér egy próbát, hiszen ez alapján kiszámolható, hogy nagyjából milyen összegre számíthatunk a nyugdíjaztatás után. Amennyiben nyugdíjbiztosítást szeretnénk kötni, akkor fontos, hogy jól vegyük szemügyre a különféle ajánlatokat. Érdemes egyszerre akár 10-et is összehasonlítani, amiből kiválasztásra kerül az az egy, ami az érdekeinket a lehető legjobban kiszolgálja. Lehetséges a személyre szabott stratégia kialakítása is a megtakarítás érdekében.

Ebben az esetben 20%-os adójóváírást lehet igénybe venni. Ennek köszönhetően, a nyugdíjra félretett pénzt plusz 20%-al fog kamatozni, ami az adónkból kerül kiegészítésre. Sokaknak problémát jelent tájékozódni ezekről a dolgokról, hiszen nap mint nap hallani az etikátlan pénzügyi tanácsadásról. Az online ügyintézés azonban már megszokottnak számít a nyugdijbiztositas.com weboldalon, ami természetesen teljesen etikusan történik. Ezért lehet az, hogy ezeket a szolgáltatásokat havonta már több mint 650-en igénylik.