necc harisnya
Vásárlás

A necc harisnya lehetőséget ad a kísérletezésre

2021-10-05

Az 1920-as években a Moulin Rouge táncosnői viseltek ilyen fehérneműt, akiknek vörös rúzs volt az ajkukon. De a necc harisnya a mai napig szerves részét képezi a nőies és csábító megjelenésnek. Mára ezek rengeteg variációt és a legszokatlanabb kombinációkat foglalják magukba.

A párizsi, londoni és milánói divatbemutatókon a mindennapi utcai stílus részeként találkozhatunk velük. Így lehetőséget adnak arra, hogy a hölgyek hangsúlyozzák az egyéniségüket és egy kis extra önbizalomhoz jussanak. A necc harisnya a szokatlan, gyémánt alakú szövésével különbözik más harisnyanadrágoktól. Vonzó megjelenést biztosít és vizuálisan meghosszabbítja a lábakat. Nyugodtan viselhetjük miniszoknyával és rövidnadrággal, de kombinálhatjuk finom virágmintával és szőrmével.

Felvehetjük egy szakadt farmer vagy egy könnyű, légies ruha alá, hogy azonnal kecsesebbé tegyük a megjelenésünket. A legjobb módja annak, hogy megtaláljuk a saját stílusunkat, ha teljesen váratlanul kombináljuk a meglévő dolgainkat. A necc harisnya nagyszerű lehetőséget nyújt a kísérletezésre.