tárcsás ágvágó
Szolgáltatás

A tárcsás ágvágónak a vastagabb ágak sem jelentenek akadályt

2021-10-04

Mindig jobban járunk, ha a nagyobb kertészeti és erdészeti munkálatok elvégzéséhez, azok komolyságához méltó berendezéseket vetünk be, nem pedig a feladat nagyságához képest már gyengének számító kézi eszközökkel dolgozunk. A tárcsás ágvágó meg tud birkózni a vastagabb ágakkal is, mindenféle fennakadás nélkül.

Amennyiben az erdő szélét kell egyengetni, akkor is kiváló alkalmatosság egy nagyteljesítménnyel rendelkező tárcsás ágvágó, amit a penda.hu webáruházban be is tudunk szerezni.

Többféle munkagéphez csatlakoztatható a szerkezet, univerzálisan használható parkrendezés, erdős részek, gyümölcsösök, szőlészetek karbantartása alkalmával egyaránt.

A választásnál egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora a maximális vágási szélesség, az ágvastagság, na meg persze a teljesítmény. Nyilván attól is függ a dolog, hogy milyen célra szeretnénk használni és milyen fajta munkagépezethez kellene csatlakoztatni. A tárcsás ágvágó rendszeresen lehet használni, mivel nagy a munkabírása és strapabíró kiegészítő.