mesehősök
Vásárlás

A mesehősök a gyermekkor megédesítői

2021-09-29

Úgy tartják, hogy a legszebb kor a gyermekkor, hiszen ilyenkor még önfeledten örülhetünk a dolgoknak. A szép emlékeket, amiket ebben a korban gyűjtünk, a mesehősök is táplálják. Bizonyára mindnyájan mosollyal az arcunkon gondolunk vissza a saját gyermekkorunk hőseire. Ők szebbé tették az óvodás, iskolás éveinket.

Kinek a Vízipók-Csodapók volt a kedvence, kinek pedig az egyik póni. Természetesen a jelen gyermekei sem kell felnőjenek csodálatos, kedves vagy szupererővel rendelkező hősök nélkül. Ők ráadásul igen szerencsés helyzetben vannak, hiszen a mesehősök eljönnek hozzájuk plüssök, robotok, kirakósok vagy társasjátékok formájában. Micsoda öröm egy Én kicsi pónim rajongónak, ha kezébe veheti az eredeti Fluttershy figurát, ami talán még szebb, mint a sorozatban.

A mesehősök között Thomas, a gőzmozdony hatalmas favorit, amivel már bármelyik gyerek a saját szobájában is játszhat. A jatekotthon.hu webáruházban nagyon sok kedvenc megrendelhető kicsiknek, nagyoknak, fiúknak és lányoknak egyaránt.