arctisztítók
Vásárlás

Arctisztítók, amelyek nem szárítanak

2021-09-25

Bármilyen jó minőségű krémeket, szérumokat is használjunk, nem lesznek kellően hatásosak, ha a bőrünk a felvitelük előtt nem elég tiszta. Az arctisztítók kiemelt helyet kapnak a napi arcápolási rutinban. A por, smink és egyéb szennyeződések bizony eltömíthetik a pórusokat, ha a bőrünk nincs megfelelően tisztítva. Régen erre a célra csak a szappanokat alkalmazták.

Manapság már különféle lemosók is a rendelkezésünkre állnak, amiket a bőrtípusunknak megfelelően célszerű kiválasztani. Kaphatóak száraz, zsíros, pattanásos, normál és érzékeny bőrre való arctisztítók is, amelyek nemcsak arclemosokként működhetnek, hanem gyógyírként is a különféle problémákra.

Az ahavashop.hu webáruházban kapható SLS és SLES mentes arctisztítók gyengéd összetevőkkel, szárító hatás nélkül tisztítanak, miközben a Holt-tengeri ásványokkal táplálják és hidratálják az arcot. Az arc helyes ápolása a tisztítással kezdődik, ezért ezt a lépést sohasem hagyjuk ki és csak minőségi termékeket használjunk erre a célra. Az AHAVA arctisztítók ilyenek.