löwe metszőolló
Vásárlás

A Löwe metszőolló kiválasztásának lépései

2021-03-26

A kertünk gondozásánál számolni kell azzal, hogy extra segítségre is szükségünk lesz. Az egyik ilyen lehet a Löwe metszőolló, ami megkönnyíti a kertészkedést. Vásárlásnál nem mindegy, hogy melyiket választjuk, mivel sohasem lesz olyan termék, ami minden esetben használható.

Először vegyük figyelembe, hogy mit szeretnénk metszeni! Vékony, gyenge vagy nagyobb ágakat? Növények szárát? Az ollót úgy válasszuk ki, hogy metszeni tudjuk a legvastagabb részét. Ezután meg kell nézni, hogy kemény vagy puha fáról van-e szó. Sokan elfelejtik, hogy az élő növényeket lényegesen könnyebb metszeni, de amikor egy fa kiszárad, akkor nagyobb erőfeszítésre lesz szükség. Végül, figyeljünk a hajtások sűrűségre.

Hiába szerzünk be egy hatalmas Löwe metszőollót, ha a használatával megsértjük a friss hajtásokat. Az a legjobb, ha a köztes utat választjuk és inkább több méretben vásárolunk, mert így mindig elő tudjunk venni a megfelelőt. Ezután csak az adottságainkat kell szem előtt tartanunk és már mehet is a vásárlás.