környezetbarát mosószer
Vásárlás

A környezetbarát mosószer csökkenti a károsanyag kibocsájtást

2022-06-26

A legtöbben nem szeretnek gumikesztyűben és maszkban takarítani, ami érthető. Viszont, ha az ehhez használt szerek 100% természetesek, mint például az allergén nélküli, környezetbarát mosószer, akkor nincs mitől tartanunk. Ezeket a termékeket a gyermekeink mellett is használhatjuk, nincs szúrós szaga, nem vegyszer, nem kell elküldeni sétálni a családot, amíg tisztogatunk.

Hatásfokban ugyanott van, mint a klór, viszont a nagy különbség közöttük, hogy a környezetbarát mosószer összetételében nincsen klór. Hipoallergén, a felhasználása takarékos, alapanyaga vegán, növényi eredetű és állatkísérletektől mentes. Ha ilyet vásárlunk, máris elindultunk az öko, a zöld felé vezető úton.

Amennyiben azt gondoljuk, hogy a beszáradt ételmaradékot csak az erős vegyszerek képesek kivenni a ruhákból, tudnunk kell, hogy ez tévedés. A környezetbarát mosogatószer éppen olyan hatékony és a felszabaduló oxigénnel kipezsegteti az anyagból a foltot. Amennyiben az makacsabb, tegyünk hozzá egy kis folteltávolító sót és máris eltűnik.